Birthday dan Fareware Lunch At Tuttie Frutie, Maju Junction

Hari Rabu, 10 Jun diadakan satu Jamuan Untuk Unit HRMIS.
Tujuan Utama adalah majlis perpisahan kepada Otai HRMIS, yang akan berpindah ke MIS di Tingkat 7. Dah 5 tahun dia di Unit ini, tibalah masa untuk bertukar angin pula.
Selain daripada itu, jamuan juga untuk meraikan 2 orang staff yang menyambut besday pada bulan Jun ini.

So ini lah kami, seramai 17 orang:

4 Responses to “Birthday dan Fareware Lunch At Tuttie Frutie, Maju Junction”

  • Abu Bunyameen:

    5 tahun dok Unit HRMIS? Saya yang baru nak masuk 3 tahun pun dah tak sabar nak tukar bahagian nih.

    Ps: Salam ibu adam. Dapat alamat blog ni kat AFN tadi. Ayah adam post pasal IVF tadi. Sesaje je browse.

  • Ibu Adam Harith:

    5 tahun saya kerja dengan MRCB, develop modul2 dalam HRMIS. Bila U guna modul Cuti, tuh air tangan saya, kalau boleh baca code, mmg sengaja saya tinggalkan nama saya, dan dua orang programmer saya, yg kini dah selamat dan sah menjadi suami isteri.
    Tamat contract dgn mmcsb baru saya join MARA..3 tahun kerja kat Bhg Audit, Baru setahun lebih saya kerja di unit HRMIS nih.
    Komen kepada kawan2 lama di JPA, kadang 'jerit' terus pada kawan2 di MRCB..

  • Abu Bunyameen:

    Pergh..kira otai HRMIS la nih. Patut la Ayah Adam kecik hati bila saya kondem HRMIS dalam FB dia hari tuh…hehehe

    Teringan nak jumpa Ayah & Ibu Adam. Jumpa dalam mimpi je dulu. Nama wife saya pun lebih kurang. Akak Zakiah, dia Zaikiah 😀

  • Ibu Adam Harith:

    Joinlah Seminar Penilisan Nover ker apa tah minggu depan. Insya-Allah saya akan ada di sana, menjual kerepek. So sediakan ongkusnya banyak2 untuk borong setiap jenis

Leave a Reply

Archives
Affiliates
Networkedblog