Peace in mind

Tak ada lagi terkejar2. Tak ada lagi berebut2. Nak cari duit kecil hari2. Yang utama kalau hujan dah tak perlu lagi meredah hujan begitu jauh.

Sebab parking depan opis dulu, punch card, lepas tuh baru alihkan kereta, berapa kali kunci tak masuk balik dlm hand beg. Dah penat2 jalan, baru perasan kunci tak der, kena patah balik.

Now… this is my area..don’t disturb

2 Responses to “Peace in mind”

  • liza:

    dapat parking space sendiri ke..park ktne

  • Ibu Adam Harith:

    Tak tgk ker kat atas tuh dah ada No kerete. So org lain tak leh masuk. Di wisma Bumiraya depan opis jer..Kalau dapat parking kat bawah pun tak dapat special place mcm nih

Leave a Reply

Archives
Affiliates
Networkedblog