Mohon doa semua

Assalamualikum wrt wbt,

Saya dengan rasa rendah dirinya mohon ampun dan maaf kepada pembaca semua, seandainya ada tulisan saya yang menyinggung hati anda semua.

Maafkan semua kesalahan saya, dan tolong doakan supaya saya segera sembuh dari penyakit ini. Telah sebulan saya sakit pinggang, minggu lepas penyakit ini turun ke peha dan mulai jumaat lepas, turun ke betis pula. Hingga sekarang, betis dan kaki saya terasa kebas dan akan sakit sangat bila saya duduk lama di atas kerusi.

Doakan semoga saya cepat sembuh. Amin..

5 Responses to “Mohon doa semua”

  • kiki:

    salam boleh tnye/

  • ummiadam:

    nak tanya apa?

  • Tengku Hazailee:

    sekadar untuk kebaikan bersama : kami di ATTALAQQI (KUANTAN) ada mnyediakan rawatan pembetulan tulang belakang…kebas2 dihujung jari kaki dan tangan,stress dan sawan adalah antara tanda2 biasa menunjukkan kita sudah mengalami masalah tulang belakang…untuk mendapatkan rawatan atau pertanyaan sila hubungi saya… Tengku Hazailee 0179296755…ATTALAQQI adalah sebuah pusat perubatan alternatif Islam,selain tulang belakang kami juga telah berusaha dan berjaya dalam usaha mengubati kanser, ketumbuhan,yis,uri jatuh dan tonsil antaranya…Alhamdulillah semuanya dengan izin ALLAH…

  • suzie:

    Salam,

    ibu saya telah menjalankan pembedahan tulang belakang sebanyak dua kali namun tidak berjaya. Apa yang dirasainya sebelum dan selepas pembedahan, amat ketara sekali. Sebelum pembedahan dilakukan, beliau hanya tidak mampu berjalan lama namun selepas pembedahan, segala posisi beliau terbatas samada duduk, berbaring, menunduk patah lagi untuk berjalan. Ada tak ubat yang mampu mengurangkan kesakitan belakang yang di alaminya? Mohon share kalau ada sesiapa yang de info..

    Thanx…

  • masariesya:

    assalammualaikum,
    saya pun mengidap penyakit yg sama.dah 6 thn tanpa rawatan just telan pain killer.skrg dh imun dgn pain killer smpi bila mkn ubat tu jd kebas2 bdn dan pening2.doktor suruh stop n ada some doktor tak bagi dah suntikan tahan sakit sbb risau effect pada buah pinggang.sekarang baru nak mula kan treatment dan MRI untuk kesan saraf mana yang yerjejas.masalahnya untuk buat MRI di hospital kerajaan memakan masa yang lama utk dapatkan tarikh temujanji.boleh tak cadangkan mana2 hospital swasta yang boleh buat MRI dan kosnya klu2 puan tau la..tq

Leave a Reply

Archives
Affiliates
Networkedblog