High Heel

Telah hampir sebulan aku mengalami sakit pinggang yang agak kronik. Nak dikatakan jatuh, tak ada pula. Cuma ada satu hari tu entah kenapa tergerak pula hati nak pakai kasut yang agak tinggi sikit tumitnya. Hendak dijadikan cerita, hari yang sama, kena pula berjalan agak jauh.

Hari yang pakai kasut tinggi tuh pada 4/1/2010. Dan saya mula sakit pinggang yang agak teruk bermula pada 9/1/2010. Lepas tuh dah cuba ubat klinik, ubat satu, dan berurut, namun masih belum reda. Bermula 30/1/2010 pula sakitnya telah turun ke punggung dan peha. Sakit yang amat sangat untuk berjalan atau duduk sekali pun. Ikutkan hati memang aku MC jer hari nih, tapi kalau MC pun buat apa? Ubat yang doktor beri masih ada lagi. Sekurang-kurangnya, kejab lagi bula pusat urat di Pertama Compleks nih bukak, bolehlah aku kesana, untuk berurut, bagi melegakan ketenganan urat di pinggang dan peha ini

2 Responses to “High Heel”

  • Assalamualaikum wrt
    Saya ingin share ttg kaedah rawatan tanpa ubat dan operation untuk masalah sakit tulang belakang atau slip disc. Saya menderita slip disc tiga tahun dan pulih pada 2010. Kini saya ingin berkongsi dgn sesiapa sahaja yg menderita menanggung sakit dan mencari kaedah rawatan terbaik. Hanya menggunakan air dan suluh. Sangat realistik dan selamat dan tiada side effect. Insyaallah anda akan kembali normal.
    Ust Lok 0148124948
    Youtube: testimony biodisc
    Facebook : VC Lok

  • Kawan saya email salinan artikel nie pada saya… katanya idea2 dalam blog awak memang menarik… saya dah bookmark .. terima kasih dan kalau boleh nak mintak izin share kat fb…

Leave a Reply

Archives
Affiliates
Networkedblog