CUTE Tutorial 2

Aku telah menghadiri Cute Tutorial buat pertama kalinya pada 4/12/2009. Oleh kerana aku bukan dari bidang perakaunan atau kewangan, perkara ini begitu asing buatku. Formula yang dipaparkan pun begitu sukar untuk ku fahami. Ditambah dengan calculator biasa yang kubawa, menyebabkan aku GAGAL masa kursus berkenaan.

Untuk mengelakkan aku gagal semasa exam yang dijadualkan pada 16/1/2010, maka aku cuma menghadirkan diri sekali lagi. Malangnya satu2nya kelas weekend yang ada adalah pada sepatutnya aku exam, maka aku pun bercuti pada hari ini, untuk menghadirkan diri di kelas ini.

Risaukan harga parking ikut jam yang mungkin melambung tinggi, aku memutuskan untuk naik teksi. Rupanya susah untuk mendapatkan teksi, hingga alternatif seterusnya adalah naik MONOREL. Hehehe..melecet juga kakiku berjalan dari kaki menuju stesyen dan dari stesyen menuju ke bangunan berkenaan. Tetiba jer ada semangat baru membara. No gain no pain.

Untuk memujuk hati, semasa berjalan itu, aku yakin, keperitanku ini pastinya akan membuahkan hasil yang akan dibanggakan akhirnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.