Sambutan Hari Ulang tahun Perkahwinan yang ke 8

Dalam kesibukan bekerja dan menjaga adam, ayah adam boleh terlupa sambutan hari ulangtahun perkahwinan yang ke 8. Sambutan diadakan dalam keadaan sederhana dengan tetamu rasmi, siapa lagi kalau bukan adam harith. 🙂

Adam yang potong kek ….

🙂 Yang seronok ..siapa lagi Adam Harith. Semoga Ayah dan Ibu menjadi suami isteri yang saling sayang menyayangi, bertanggungjawab dan bertakwa.

2 Replies to “Sambutan Hari Ulang tahun Perkahwinan yang ke 8”

 1. UmmiAdam, sedih saya dengar ayah adam terlupa anniversary yang ke 8 tu. Tapi biasala, suami kadang kala memang macam tu. Mereka mudah lupa tarikh-tarikh yang penting ni. Itu memang lah lumrah kejadian mereka. Tapi syabas dan saya bangga kerana UmmiAdam ni masih lagi bergembira menyambutnya dengan anak kesayangan

 2. Sebenarnya Ayah Adam tidak pernah dah tidak akan lupa anniversary kami, kena no kereta kami adalah 3103, dan road tax nya juga bertarikh yang sama, kerana kebetulan kami mendapat kereta berkenaan semasa anniversary kami yang ke 3.

  Yang dikatakan terlupa adalah kerana Ibu Adam yang buat suprise. Kalau tengok tarikhnya adalah 3/1/2009, iaitu 2 bulan sebelum tarikh yang tercatat di Surat Nikah. Tarikh 3/1/2009 = 6 Muharram. Ibu Adam yang sengaja menyambutnya mengikut tahun islam dan bukannya tahun masihi.

  Untuk maklumat, mustahil ayah adam akan melupakan tarikh2 penting dalam hidup kami kerana
  1. Tarikh lahir ayah Adam = 31/5
  2. Tarikh Lahir Ibu Adam = 31/7
  3. Tarikh kami bernikah = 31/3

  Dan besday Adam = 25/06/07 –

  Yer saya menyambut dengan Adam, namun siapa yang ambil gambar yer? Kalau bukan ayahnya sendiri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.